Neus Millán Domènech

Tècnica en Educació Sexual amb
perspectiva de gènere,
Professora de primària i secundària.
Pedagoga amb més de 10 anys
d’experiència.

Sempre dic que treballo a les ‘trinxeres’ perquè és el que més m’agrada. Vaig començar la uni estudiant biologia, però de seguida vaig veure que lo meu era acompanyar processos educatius. Vaig estudiar magisteri i després pedagogia (premi a l’excel.lència acadèmica). Després dels Erasmus, Sénecas, Leonardos, vaig acabar treballant de profe a un centre de menors durant vuit anys. Posteriorment vaig decidir especialitzar-me en temes d’educació sexual per diferents tipus de públic i aquí estic ara, portant a terme aquest projecte de tallers de sexualitat amb perspectiva de gènere.

Entenc l’educació sexual com un procés que es dóna al llarg de tota la vida. La meva tasca com a tècnica en educació sexual és acompanyar, provocar la reflexió, proposar dinàmiques, donar eines i recursos, i potenciar la capacitat crítica que tenim totes les persones d’aquest món envers les nostres sexualitats.

Per fer-ho proposo tallers dinàmics i diferents on parlem de les sexualitats des de les emocions, l’autoconeixement dels nostres cossos, l’autobiografia, els límits i la comunicació, els mandats de gènere, i el model de sexualitat que tenim, entre altres. Per fer-ho utilitzo diferents materials (objectes, imatges, vídeos, llibres…) en funció de les característiques de les destinatàries del taller. Com que l’oferta va des dels 10 anys (5è de primària) fins l’edat adulta, els continguts, la metodologia i els objectius de cada taller varien en funció del grup.

×

Contacta amb mi ara!

×